Årets først Skrei, til lunch idag!

Det som er så gøy med Skreien er at det er hundrevis av måter å servere den på!

Jeg vil komme med flere tips de neste ukene.

Idag ble det en lavkarbo vennlig variant, og  veldig  godt ble det.
Trekk Skrei i salt vann med noen pepperkorn og et laurbærblad, i ca 10 minutter. Det avhenger av tykkelsen på fiskeskivene.
Skrell og del sellerirot i biter, kokes møre. Hell av vann, ha oppi en klatt smør og kjør glatt med stavmikser, smak til med salt til slutt.
Rens og del rosenkål i to. Stek TulipBacon terninger i litt olje, etter litt steking senker du varmen litt, har oppi en skje smør og de delte rosenkålene, krydder med grovmalt pepper. La dette surre og steke til rosenkålen er ferdig stekt. Pass på varmen, det må ikke være for varmt og bli brent, baconfettet skal serveres til fisken!
Middag på 15 minutter!

Velbekomme!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *