Påtide å komme seg videre fra karbis og stekt løk!
Så her i huset går det i karbonade med speilegg og digg TulipBacon Salsa!
Så godt, enkelt og kjapt!
Lavkarbo vennlig også!
Til TulipBacon salsa trenger du,
Ternet TulipBacon,
1 rødløk i biter,
1/2 hvitløk, finkutta.
1/5 chili, finkutta,
1 box cherry tomater, delt
pinjekjerner,
Frisk timian
Egg og karbonade
olje og smør
salt Og pepper
Start med å steke TulipBacon terningene i litt olje, etter litt, senk temperaturen og ha oppi litt smør, fin kutta løk, hvitløk, chili og tomatene, la det små putre i 6-7 minutter. Til slutt har du oppi pinjekjerner , hakket timian og krydrer med pepper.
Stek karbonade og egg i en egen stekepanne.
Like godt til frokost, lunch, Kl. 14.00 mat, middag eller kvelds!
Velbekomme!