HavAbbor, den perfekte grill fisken!

Endelig er det tid for grilling igjen!

Full prepp inne på kjøkkenet siden det blåser nordavind fra alle kanter i dag, Hehe. 
Men planen er å grille hel HavAbbor. 

Du må åpne den og vaske den godt inni, også må du skrape skjell på den. Så kan du trimme fisken , jeg skjærer alltid bort hode og haletuppen, inni bruker jeg Tare saltet til Sjøsaker og halve sitronbåter. Skjær tre fire kutt i hver side på fisken pensle den med olje og krydre med tare salt!

Grilles på begge diser til den er gjennomstekt. 
Jeg bruker ny poteter, sommerkål og norn stekte cherrytomater. Stek sommerkålen i godt smør og krydre med Tare salt, stek cherrytomatene sammen med kålen et siste minuttet.

Litt Røros rømme er selvsagt godt tilbehør! 

Sjekk ut Sjøsaker her!

https://instagram.com/sjosakerseaweed

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *