Bacon topping til vaffel!

Ikke mye som slår gode hjemmelagde vafler, ofte er vaffelrøre gått i arv i generasjoner i familien, det er gøy!

Topping, tilbehør og fyll til vaflene derimot det forandrer seg med tiden, med trender og folks smaker!

Så her kommer en med litt salt og søtt, Tulip Bacon, delte moreller, stangselleri, litt chili, gresskarkjerner, hasselnøtter, mandler og Tørrsaltet TulipBacon terninger som søtes med Honning  og serveres med krokanis!

Start med å lage din Vaffelrøre, la den stå å svelle mens du prepper og lager fyllet!

Del TulipBacon i litt mindre biter, del moreller i 3-4 og ta bort steinene, finkutt 1 stilk stangselleri, finhakk 1 cm rød chili, gresskarkjerner kan være hele , hakk eller kjør mandler og nøtter til mindre biter med kniv eller stevninger .

Stek TulipBacon i olje til de er gjennomstekte, ha oppi alt det andre tilbehøret og bland godt og senk varmen litt, ha oppi en dl Akasie honning og vend inn, la dette syde i panna på 1 mens du steker vafler, husk å røre litt avogtil!

Server nystekte vafler med Krokanis og topp med denne herlige Bacon Toppingen og gjerne en grønn melisse, som du kanskje har i hagen din!

Velbekomme

Egil

Spareribs med Sommersalat!

Er godt å utforske og mikse litt på salater til grillmaten om sommeren, ofte er det godt med en smaksrik salat med friske smaker og kanskje ikke sånne tunge dressinger!

Her er en Jordbærsalat:

Saftige Jordbær, vannmelon, baby leaf salatmix, cashew nøtter, fetaost, frisk basilikum og mynte, god olivenolje.
Vask, rens og del jordbær, del melon i biter og ha i en bolle med babyleaf salaten, topp med fetaost og cashew nøttene! Ringle over olivenolje og basilikum og mynteblader!

Perfekt til grillet Tulip Spareribs!

Egil

Dansk Nasjonaldag

Gratulerer til Danske Kollegaer og alle venner og kjente! 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Vil Du være med å feire litt idag, kjøp Tulip Røde Pølser på din Meny butikk og lag en god potetmos, litt erter og stekt løk!

Banger&Mash