Duchessepoteter med TulipBacon, og stekt Lysing!

Lysingfilet med skinn stekt i godt smør, servert med stekte  kantareller med rødløk og litt hvitløk, litt brokkoli og duchessepoteter med ternet Tulip bacon!

Til 4 personer trenger du:

250 gr Tulip ternet bacon ,

800 gr Lysingfilet, 600 gr poteter, 100 gr smør, 2 egg, 100 gr revet ost, 3-400 gr kantareller, 1 rødløk, 2 hvitløks fedd , 8 brokkoli biter!
Start med å skrelle poteter og dele i biter, kok møre i usaltet vann !
Rens og del kantareller , kutt rødløk i biter, del hvitløken! Stek Tulip bacon i litt olje, sett til side, stek kantareller i bacon fettet og ga oppi rødløk og hvitløk. Ta til side. Stek lysningen med skinnsofaen ned, krydre med salt og pepper!
Når potetene er møre helles vannet av, la dampen få slippe ut, ga oppi 100 går smør og 2 egg, Mos med den moser, smak til med salt og pepper, ga oppi 100 gr revet ost og det ferdig stekte Tulipbaconet. Rør luftig. Om du vil har du det i en sprøytepose og lager topper på tallerkner , eventuelt legge topper med en skje, og gratinerer i ovnen, eller med en liten gassbrenner . Husk at nå blir tallerknene veldig varme! Dander kantareller, løk og brokkoli på tallerknene og topp med Lysingen, og gjerne med litt stekesjy!

Velbekomme

Egil

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *