Jordskokk suppe med sprøstekt TulipBacon!

Du vet den følelsen når det regner og blåser ute, hvor digg er det ikke med en god og mettende suppe?
Idag er det potet og jordskokk suppe på menyen, servert med revet ost og TulipBacon!

Ingredienser

  • 300 g Tulip ternet bacon
  • 300 g poteter, i små biter
  • 200 g jordskokk, i små biter
  • 5 dl fløte
  • 6 dl kraft
  • salt og pepper
  • 1 stk løk, i biter
  • 200 g revet ost, gjerne cheddar
  • Smør
  • 1 fedd hvitløk

Fremgangsmåte

Skrell og del poteter og jordskokkene, finhakk hvitløken, og kutt løken i biter.

Smelt litt smør i en gryte og fres poteter, jordskokk, løk og hvitløk i et par minutter. Hell i kraften og kok opp, la det småkoke i 20 minutter. Kjør glatt med stavmikser. Ha i fløte til du får passe tykk konsistens, smak til med salt og pepper.

Til serveringen setter du fram nystekte terninger med TulipBacon og revet ost.

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *