Lavkarbo middag! Nytt innlegg med Oppskrift i Frolendingen!

Onsdager er alltid spennende dager, da kommer  Avisa Frolendingen ut, og jeg har alltid en oppskrift på bakerste side. Ment som inspirasjon, ideer og forslag til enkel men god mat, hvor for er det ikke å kjøre seg litt fast og matlei sånn i hverdagen!

Som jeg har skrevet før kommer jeg fra Froland, så der er jo litt stas at jeg nå har fått spalte plass i lokalavisa.

Billig digitalt abonement kan kjøpes! Frolendingen.no

Så til Ukens rett,

Ovnsbakt Ørretfilet gratinert med revet parmesan, chili og vårløk, tilbehør er stekt TulipBacon, blomkålris, rødløk, hvitløk og spinat!

Lavkarbo så det holder, og om du vil,  serverer du med ris, deilig er uansett!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *