Mmmmm, en av mine favoritter!

Ja helt sant, Dette er en av mine favoritt retter for tiden, enkelt, rast og nydelig!

Sprøstek TulipBacon, stekte kamskjell chili servert med potetmos og soyasmør!
Og gjerne litt sellerirot og en hvitløksfedd i potetmosen!
Lett god sommermat.

  • Sprøstek TulipBacon terninger og stek kamskjell i fettet. Beregn 7-8 kamskjell pr pers, stek de i baconfettet på sterk varme i 1 minutt på hver side, krydre med litt finhakket chili,  salt og pepper.
    Beregn 150 g potet og 50 g sellerirot pr pers, en klatt smør, litt fløte og salt og pepper.
    Kok poteter og selleri og en hvitløksfedd møre, hell av vannet og mos de med en moser, spe med smør og fløte, når du har riktig konsistens krydrer du og smaker til med salt og pepper!
  • NB- Bruker du salt i kokevannet kan mosen bli seig som lim!Servers med brunet soyasmør, brun smør på svak varme ha oppi finhakket chili, fersk ingefær og bladpersille og en skvett soyasaus!Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *