Spis opp maten din!

Hvor mange er det ikke som sparer på rester etter luncher og middager? Og etter noen dager kaster vi det……. Vi tok vare på det, men glemte å bruke det opp, er jo helt meningsløst. Det er ikke vanskelig å bruke rester, bland det med noe annet, tilbered det litt annerledes, alt som er gratinert med ost er godt….. mange gode ideer finnes. 

Idag ryddet jeg i kjøleskapet og fant rester av en Chili Con Carne, noen halve paprikaer, kald ris, litt løk og noe osterester. 
Enkel med skikkelig god lunch. Renset paprikaene og fylte de med Concarnen og strødde på ost, mye  ost, og oregano, ca. 20 min i ovnen på 200 grader.

Hadde som Alltid ?? En pakke Tulip bacon liggende, dkhærte den i biter, samme med løken og stekte dette i olje og hadde oppi risen og stekte godt. Serverer dette med Sweet chilisaus og Røros rømme. Mmmmmmmm

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *