Strandmat trenger ikke være kjedelig!

I disse dager nyter halve Norge late dager, noen er som meg ute ved kysten og bader å soler seg!

Digg det, men ofte blir det litt lettvint og enkel mat,

la meg komme med et tips,

Grillet og Stekt Røyefilet med stekt TulipBacon, løk og sommerkål, lett kremet.
Litt forarbeid hjemme så er dette lunch på 12-15 minutter, og skikkelig godt.
Få god og varm stekepanne først, Stek så røye filetene og TulipBacon i terninger, når fisken er ferdig etter 3-4 minutter legger du den til side.
Stek baconet litt til før du har oppi rødløk, hvitløk og sommerkål, alt kuttet i biter hjemme.
Nå begynner folk på stranda å kjenne den deilig lukta av maten din, og du får lange misunnelige blikk! Hehe….

Hell på litt fløte over kålen og kok opp, legg på fisken så den blir lett varmet igjen!
Sett deg ned å nyt et digg måltid!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *