Ja det føles ihvertfall slik, som en verdensnyhet.
Har tenkt en stund på det, å lage en ekstra
God og digg karamellpudding!
Og det fikk jeg til i helgen,
Hjemmelaget Karamellpudding med karamellisert TulipBacon og Chili!
Man freser finkutta TulipBacon i varm stekepanne og etterhvert har man oppi 2 dl brunt sukker og Steker litt og blander godt med baconet, rett før deg er ferdig har man oppi ½ finkutta rød chili!
Helles oppi formen du lager karamellpuddingen i.
Kok opp 6 dl melk, 3 dl fløte, 1 delt vaniljestang og 1 dl sukker- lla deg trekke i 15 minutter, så vaniljesmaken sette seg. Pisk 8 egg og hel den litt avkjølte melkeblandingen oppi her, sil så alt over i formen med karamellsaus med TulipBacon og chili.
Stekes i vannbad i ca 1,45 timer på 120 grader.
avkhøles minst i 6 timer, helst over natten. Serveres med håndpisket krem og sprøstekt TulipBacon som er fin hakket!!
Mmmmmmm