Verdens Nyhet!

Ja det føles ihvertfall slik, som en verdensnyhet.

Har tenkt en stund på det, å lage en ekstra 
God og digg karamellpudding!

Og det fikk jeg til i helgen, 

Hjemmelaget Karamellpudding med karamellisert TulipBacon og Chili! 

Man freser finkutta TulipBacon i varm stekepanne og etterhvert har man oppi 2 dl brunt sukker og Steker litt og blander godt med baconet, rett før deg er ferdig har man oppi ½ finkutta rød chili! 
Helles oppi formen du lager karamellpuddingen i. 
Kok opp 6 dl melk, 3 dl fløte, 1 delt vaniljestang og 1 dl sukker- lla deg trekke i 15 minutter, så vaniljesmaken sette seg. Pisk 8 egg og hel den litt avkjølte  melkeblandingen oppi her, sil så alt over i formen med karamellsaus med TulipBacon og chili. 
Stekes i vannbad i ca 1,45 timer på 120 grader. 
avkhøles minst i 6 timer, helst over natten.  Serveres med håndpisket krem og sprøstekt TulipBacon som er fin hakket!! 
Mmmmmmm

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *