Det finnes sikkert tusenvis av tilbehør til fisk, er jo mye gode smaker som passer sammen med fisk.
Min erfaring er at vi ofte bruker det vi alltid har brukt, og det er jo en ærlig sak det. Men litt synd, man går glipp av mange andre gode smaker.
Om du har lyst til å teste en ny variant,
Prøv denne!
Rød paprika, gul paprika, cherry tomater, vårløk, løk, hvitløk, grønn og sort oliven uten sten. Alt delt i små biter!
Stek TulipBacon terninger i litt smør, ha så oppi alle de delte grønnsakene og oliven, la det putre i 8-10 minutter, da blander smakene seg godt. Krydre med finhakket basilikum , bladpersille, salt og pepper!
Krydre torskefileten med salt og pepper, legg i dn ildfast forn og dekk med alu folie, vakes i ovn på 200 grader i ca 15-16 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg fint!
Velbekomme!