Raspet rosenkål stekt med TulipBacon!

Sikkert mange som bruker, som meg, delte rosenkål stekt med bacon som tilbehør til f.eks hvit fisk, kalkunfilet, til scampi og gjerne noen kjøttretter!
Her rasper jeg renset og rå rosenkål i kjøkkenmaskinen, og rett før serveringen når TulipBaconet er sprøstekt har jeg oppi litt ekstra smør, når det er smeltet oppi med raspet rosenkål, krydre med pepper, vende og blande godt , wopps, ferdig og klart til servering!

Jeg hadde en grov julepølse surret med skivet TulioBacon, men deg er jo godt med en grov ostepølse også!

Beregn to skivet bacon pr pølse, surr de stramt og tett rundt pølsene før de stekes på middels varme i en stekepanne!
Velbekomme!

2 thoughts on “Raspet rosenkål stekt med TulipBacon!

  1. Savner innlegg om den fantastiske røde danske pølsen? Må da være masse godt man kan bruke den til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *