Innbakt Brie, i en artig variant!

Glimrende og artig rett til enhver anledning!

Pizzabunn!

5 dl pizzamel
1/2 pk tørrgjær

2 ss olje

1 ts salt

2 dl lunkent vann

Bland alt og kjør det minst 5 minutter i en kjøkkenmaskin, hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter!

Fyll!

150 g Ternet TulipBacon

1/2 løk

1/2 rødløk

1 hvitløk

God Pesto

God pizzasaus

1Brie/Camembert

1dl revet ost

1 egg

sesamfrø

Mens pizzabunnen hever, steker du TulipBacon, løk , rødløk og hvitløk  i litt olje, og avkjøler litt!

Del den hevede pizzabunnen i to. Kjevle ut den første til en ring, smør på pesto og pizzasaus på hver halvpart. Sett en Brie/Camembert i midten. Strø så på lettstekt ternet TulipBacon, litt løk og hvitløk. Strø så på litt revet ost. Legg så på den andre delen av pizzabunnen, som også er kjevlet rund i samme størrelse. Klem den litt ned langs kanten på osten og ut til kanten. Feste den godt ytterst, gjerne med den gaffel! Skjør fra osten og ut med 2-3 cm mellomrom, vri de en runde. Pensle med egg of strø over litt sesamfrø. Etterhev i 15 minutter, mens ovnen blir varm. Stekes på 200 grader i 13-15 minutter!
Velbekomne!

2 thoughts on “Innbakt Brie, i en artig variant!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *