Bakt Brie med digg tilbehør!

Alltid snadder med ost, idag er tipset mitt,

bakt Brie toppet med honning før den går inn i ovnen i 5 minutter!

Tilbehør;

2 pakker Tulip bacon, skivet eller ternet,

1 eple, 1 pære, 1 vårløk, 100 gr. druer, 2 cm rød chili, 2 hvitløks fedd, 100 gr valnøtter, frisk koriander til pynt!

Om du bruker skivet Tulipbacon kutter du det i biter og steker i litt olje, bruker du ternet bacon slipper du å kutte, gå rett til steking!
Før du steker Tulipbacon er det lurt å dele alt det andre som skal stekes, Epler og pærer deles, og selvsagt tar du bort kjernen og stenene, del druer i 2. Finkutt chili og hvitløk og skjær vårløk i ringer, grovhakk valnøttene!
Stek bacon sprøtt i olje ha så oppi alt det andre, bland godt og ha oppi 3 ss flytende honning. Senk varmen litt og la det små putre i 7-8 minutter, rør av og til!

Rut Brien og topp med honning, bak i varm ovn i 5-6 minutter, pass på så den ikke blir brent på toppen!

Finn frem gode kjeks, jeg hadde salte kjeks, noen med rosmarin og en nøytral kjeks stang og en stang med soltørkede tomater!

Husk å pynte med frisk koriander!

Velbekomme!

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *