Toast med kantareller, Guacamole og sprøtt TulipBacon!

Dette er snadder, jeg lover!

Etter en tur i skogen hvor man finner masse deilige kantareller og man kan dra hjem å lage noe digg er en fantastisk opplevelse!

Idag stekte jeg Tulipbacon i ovnen, 200 grader ca 10 minutter! Går selvsagt fint å steke det i en stekepanne også, gjør du det kan du steke baguettskivene i bacon fettet, til de er sprøe og fine. Etter det kan du steke kantarellene i baconfettet i et par minutter, ha oppi en smørklatt, finkutta rødløk og hvitløk, og litt hakket basilikum. Krydre med salt og pepper!
I guacamole bruker jeg ,  avokado, finkutta rødløk, litt revet chili, litt finhakket hvitløk, litt lime saft, hakket frisk basilikum, litt salt og pepper. Blandes med gaffel til ønsket konsistens!
Så er det bare å dandere de rista baguett skivene, først Guacamole , så de stekte kantarellene og topp med Sprøtt TulipBacon!

Velbekomme!

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *