Bacon Milkshake!

Til denne herligheten trenger du, 2 porsjoner!

 

1 Pakke skivet Tulip bacon,2 ss brunt sukker,50 gr sjokolade, 4 dl h- melk, 5-6 dl vanilje is, sjokolade saus, 3 dl fløte, vaniljesukker ,

 

Detaljer om tilberedning finner du etter  bildene!

Legg skivet Tulipbacon på matpapir og stekebrett, strø på brunt sukker  og stek i ca 7-9 minutter på 190 grader. Følg med så det ikke blir brent, skal bli sprøtt og karamellisert,

2 Bacon skiver legges til side, de skal det sjokoladesaus på når det anrettes! De andre skivene grovhakkes sammen med sjokoladen!

Ha is og melk i blender og kjør glatt, pisk litt krem med vaniljesukker, til pynt.
Ha sjokoladesaus inni glasset, hell oppi milkshake og rør inn hakket Tulipbacon og sjokoladen, topp med pisket krem og litt hakket bacon og sjokolade, sett oppi sugerør og en skive bacon pyntet med sjokolade! Siden jeg liker å hakke bacon og sjokoladen kan det være greit å sette fram en skje til å spise med da bitene ikke går inn i sugerøret , om man vil ha alt glatt kan bacon og sjokolade kjøres med is og melk , så går alt igjennom sugerøret!

 

Velbekomme!

Egil

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *