Banger&Mash med Røde Pøser!

Er så mye deilig mat vi skal ha i oss de neste ukene, jeg virkelig gleder meg!
Men etter noen dager er det godt med en pause og bare kjøre på med en Banger&Mash!

Hjemmelaget potetmos med Tulip’s Røde pølser, erter, stek løk og gjerne litt revet ost på mosen!

Mmmm, snadder!
Og jeg bruker alltid Fløte og Smør i potetmosen, og moser den med en moser, og koker potetene uten salt, da blir det ikke seig Mos!

400 g poteter, kokes møre

1 dl fløte

3 ss smør

salt og litt hvit pepper

Kok poteter møre, hell av vannet og la de dampe litt, ha oppi smøret og 2-3 av fløten og start å mose, spe med mere fløte etter hvert. Når du har fin konsistens smak til  med salt og pepper.
Stek løk i godt med smør, litt kraft så har du en fin løksaus som er veldig godt.

Kok opp vann med litt kraft, buljong, eller pepper og laurbærblad, og trekk de rød pøsene i 6-8 minutter,

Kok opp vann med salt og kok de grønne frosne ertene i 1 minutt.
Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *