Dette er nok favoritt suppa mi, altså!
Kremet fiskesuppe med masse fisk, reker, grønsaker oppi, og deilig sprøstekt TulipBacon på topppen, Mmmmmmm.
Så enkelt og lage egentlig,
God fiskekraft, fløte, en pose wok grønsaker , hvitløk, chili, laksebiter, Torskebiter, reker og sprøstekt TulipBacon.
Fres litt finhakket løk, hvitløk og chili i en gryte , det skal ikke bli brunt, bare blankt , ha oppi fiskekraften og fløten , la det koke opp og boble i noen minutter, legg fint oppi grønsaker og alle fiskebitene, la det trekke i 6-7 minutter, rør forsiktig så ikke du moser all fisken , smak til med salt, pepper, timian og litt chili krydder, er suppen for tynn, ha oppi litt maisena jevner! Helt til slutt har du oppi rekene, da må ikke suppa koke, da blir de seige. Sett Sprøstekt TulipBacon i en bolle ved siden av, så hver gjest tar bacon selv !
Velbekomme!