Kremet maisstuing med bacon!

Tips til tilbehør til grillet eller stekt kjøtt, funker sikkert til stekt fisk også!

Kremet maisstuing med stekte Tulip  bacon terninger!
6 Porsjoner:

250 gr Tulip bacon terninger,

3 Bokser mais,

3 dl fløte,

1 dl kraft,

1 ss godt smør,

2 hvitløksfedd,

Olje, Salt, pepper og litt timian,

Start med å legge til side 1/2 boks med mais.

Del hvitløken og fres den blank  i litt olje, må ikke bli brun eller brennes, hell av laken på maisen og ha oppi sammen med hvitløken, stekes i et par minutter, hell på fløten, kraft og kok opp, kjøres med stavmikser til ønsket konsistens , smak til med salt, pepper og litt timian!

Stek Tulip bacon terninger i litt olje, når det er sprøtt har du oppi en smørklatt med godt smør, ha så oppi de hele mais kornene og stek de i et par minutter, ett før servering haes dette oppi maisstuingen!

 

Velbekomme!

Egil

 

One thought on “Kremet maisstuing med bacon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *