En av mine nye favoritt kaker!
Så enkelt:
5 eggehviter
300 g sukker
1 pose vaniljesaus, til koking
100 g mandelflak
1 liten fløte
2 bx mandarinbåter
Pisk eggehviter og sukker i 10 minutter, ha oppi en pose med vaniljesaus pulver, Må være av typen til koking! Bland godt.
Stem i langpanne med bakepapir under, 170 grader i 20 minutter, nederst i ovnen!
Når den er ferdig stekt hvelver du en på et rent kjøkkenhåndklede og lar den avkjøle seg med formen over ser.
Når den er avkjølt , etter 35-40 fisker du krem, kjerne med litt vaniljesukker og litt melis i, og siler mandarinbåtene.
Ta bort fornem og bakepapiret og fordel kremen over, strø på mandarinbåter og rull kaken forsiktig samen, bruk kjøkkenhåndklede så det blir stramt og fint!
Server og ta vel i mot all skryt!
Velbekommme!