Lutefisk med TulipBacon!

Reklame | Tulip Viking Seafood Sjøsaker

Det er så mange serveringsmuligheter, lokale varianter og tradisjoner med tilbehør og servering av lutefisk.

Idag testet jeg to enkel varianter!

1.

Som en middag med lutefisk, lett moste erter tilsmakt med smør og fløte, kokte poteter kg TulipBacon!
2. Samme som nr 1 men servert i mandelpotetlefse med smør på!
Digg begge to, men husk mye TulipBacon! 😉👌

Starter med å salte Lutefisken, Tips, bruk Loins som er uten bein og skinn, som mange restauranter gjør!

Viking Seafood har levert denne!

Salt med Sjøsaker Tare Salt, fantastisk produkt.

La fisken ligge med salt i to timer, så skyller du fisken godt, og tømmer av vann fra formen.

Legg fisken oppi formen og dekk med alu. Folie. Sett den inn i varm ovn på 200 grader i ca 35-45 minutter. Sjekk den etter 35, men mest sannsynlig må den stå i 45. Kok poteter, stek TulipBacon og ha oppi litt ekstra smør så du får nok fett. Kok opp frosne erter, hell av vannet, ha oppi litt fløte og et par smørklatter og Mos de lett med en moser, smak til med Sjøsaker Tare Salt til slutt.
Sett frem lefser, godt smør og sennep om dere bruker det.
Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *