Krydderkake med ostekrem og Karmellisert TulipBacon!

Ja da, du leser helt riktig, det er karamellisert TulipBacon rundt kaken, og gjett om det var snadder da.

Bakte i formiddag, ute i sola et par timer, også nyte en kakebit eller to i sola på balkongen, digg søndag.

Og dette er en lavkarbokake, så da er det ekstra bra med TulipBacon!

Til Krydderkaken brukte jeg:

6 egg, 6 ss NorSweet brunt sukker, litt salt, 2 ts bakepulver, 60 gram mandelmel, 60 gram kokosmel, 1 dl fløte, 3 ts kanel, 2 ts kardemomme, 4 dråper mandelesens.

Pisk eggedosis egg og Norsweet sukker, ha oppi resten og bland sammen. Bruk en liten springform, stek på 175 grader i  22-25 minutter. avkjøl.

Når ovnen er varm steker du 1 pakke TulipBacon, del skivene i 2, strø på NorSweet sukker og stek på 200 grader i 8-10 minutter. Følg med så det ikke blir brent.

Ostekrem:

1 pakke naturell kremost, 200 grams

5 ss Norsweet melis

2 ss mykt smør

1 ss sitronsaft.

Bland godt sammen til kremen er klumpefri.

Når kaken er avkjølt setter du den på et fat, smør på ostekrem på toppen og på sidene, sett de karamelliserte TulipBacon skivene langs sidene i ostekremen.

Pynt med noen bringebær, og nyt.

 

Egil

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *