Kyllingsuppe med Pulled Chicken, kraft og fløte!

Har du brukt Pulled Chicken i suppe før?

Det er Sunt, proteinrikt, godt, raskt og enkelt!

Sett Pulled Chicken inn i ovnen, ca 185grader og i ca 15 minutter!

Skrell 1 cm fersk ingefær og finhakk, del og finhakk 2 hvitløksfedd og kutt 1,5 cm rød chili i tynne ringer.

Idag brukte jeg kålmiks og det smakte bra, og føles veldig sunt!

Ha litt olje i en kjele og fres hvitløk, chili og fersk ingefær blankt, ha oppi en neve kålmiks og fres litt, den faller sammen så ha oppi en neve til, fres blankt og etterhvert har du oppi 5 dl kyllingkraft og 2,5 dl fløte. La deg småkoke i 12-15 minutter, eller til Pulled Chicken er ferdig i ovnen! Vil du ha suppen litt tykkere jevner du den med litt maizena.

 

Ta ut Pulled Chicken og riv den forsiktig med to gafler i grove biter!
Legg gjerne Pulled Chicken i suppeskåler og hell over varm, kokende kyllingsuppe!

Velbekomme!

 

One thought on “Kyllingsuppe med Pulled Chicken, kraft og fløte!

  1. du kunne jo ha laget pulled chicken selv da, du som blogger må tenke på reklame.
    men jeg synes det er dårlig gjort å bare lære folk å jukse.
    Vi burde få bukt med ferdigmaten i Norge, Toro burde bli ulovlig å bruke i varne familier. Jeg er RM lærer, på et fengsel på Østlandet, ser hva dårlig matkultur(Toro, dårlige matbloggere,osv.) har gjort med vår matkultur i Norge. SKREMMENDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *