Lasagn med Pulled Pork og toppet med bacon!

Jepp, strø litt TulipBacon terninger på toppen av lasagnen før du steker den, blir ekstra mye og god smak!
Start med å sette på stekovnen 180 grader!

Åpne en pakke Tulip’s Pulled Pork, ha i en ildfast form og stek i ovnen i 25 minutter.

Når kjøttet er i ovnen lager du tomatsausen,

Fres en pakke Tulip Tørrsaltet bacon terninger i litt olje, ha oppi 2 gulrøtter og en persillerot, alt delt i terninger, samt en løk i biter, la det frese i 5-6 minutter. Ha oppi 2 hvitløksfedd, fin hakket. Ha så oppe 2 pakker grov hakket tomater, gjerne de med urter, litt tomatpuré, litt timian , rosmarin og litt kjøttkraft. La der små koke i 30 minutter.
Når Pulled Pork er ferdig i ovnen tar du den ut, river den og har den oppi tomatsausen, vend den inn, ikke rør for mye nå, da blir kjøttet borte. Smak på kjøttsausen og juster den om det nå til.
Lag en tykk og god ostesaus med parmesan.
40 g smør og 40 g hvetemel freses i en kjele, spe med 6-7 dl melk, rør ofte så det ikke brenner seg i bunnen. Bør koke i 5-6 minutter så melsmaken forsvinner. Smak til med salt , pepper og litt revet muskatnøtt. Ha oppi 100 g revet parmesan og rør til den er smeltet,

Legg lagvis i en ildfast form, start med kjøttsaus, så lasagneplater og hvitsaus, ha minst 3 runder gjerne 4, avslutt med plater, hvit saus, revet ost også, Tulip Tørrsaltet Bacon terninger!
Stekes i 30-40 minutter på 180 grader.
La lasagnen stå i 10 minutter så den får satt se, før serveringen!

Godt med salat og brød til.

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *