Panna Cotta

Digg dessert som passer hele året, selv om jeg hadde den klar til Påsken, bare pga mango toppingen ble så gul og fin!
Panna Cotta med Baileys, bringebær coulis og mangopurre!

Til 4 personer trengs:

Panna Cotta; 4 Dl fløte, 2 dl baileys , 5 stk gelatinplater, 2 ss sukker , 2 vaniljestangen!

Bringebærcoulis; 400 gr fryste bringebær, 90 gr melis og 2 gelatin plater

Mangopurre; 2 Store modne magoer, 50 gr melis og 2 gelantinplater

Start med Panna Cotta, Kok opp fløte, sukker og delte og skrapet vaniljesstenger, la det trekke i 10-12 minutter. Ta ut vaniljestengene og skrap ut resten av frøene og ha tilbake i fløten, avkjøl fløten og ha oppi Baileys, smelt gelatinen i mikroen og rør inn. Hell oppi avkjølte dessertglass og sett kaldt i 2 timer.
Etter 2 timer kjører du fryste bringebær med melis til en glatt saus, sil den og gå oppi 2 gelantinplater som har lagt i vann og er smeltet i mikroen. Hell brin

gebær over Pannna Cottaene og sett inn i kjøleskapet igjen !

Etter en time til rensker du 2 store mangler og kjøler glatt, smak til med litt melis! Ta 2 gelatinplater som har lagt  i vann og er smeltet i mikroen og bland i mangoen og fordel på desserten!

Den kan nytes etter 30 minutter!

 

Velbekomme!

Egil

 

One thought on “Panna Cotta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *