Pulled Pork i ølsaus, servert med hjemmelaget potetmos og stekte grønsaker.

Glimrende lunch, middag eller til kvelds.
Stek Tulip Pulled Pork i ovnen på 180 grader og stek i ca 25 minutter.
Lag ølsaus.
Ta en 1/2 løk og skjær i strimler, og en gulrot i terninger, 1 hvitløk i biter og 1 ss revet appelsinskall, Fres dette i olje til de er gyldne. Hell på en boks, 0.5 mørkt øl, og kok inn til en tykk glace. smak til med litt kjøttkraft, soyasaus og litt appelsinsaft.
Når Pulled pork er ferdig i ovnen river du kjøttet med to gafler og vender inn i ølsaus`n.
Server med smørstekt blomkål og brokkolini.
Digg med hjemmelaget potetmos også,
kok poteter møre, hell av vannet og ha oppi godt smør og fløte, mos med en moser, når du har riktig konsistens, smaker du til med salt, pepper og eventuelt litt muskatnøtt.
Velbekomme.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *