Brokkolisalt er godt til det meste.
Husk å bruke godt bacon, helst Tulip ternet bacon, og gjerne det tørrsaltede.
Mmmmmm
Ingredienser:
2 pk Tulip Tørrsaltet bacon terninger,
1 brokkoli, i småbiter
1 rødløk i småbiter
1 pk pinjekjerner
1 pk blå druer
1 pk grønne druer
1 stk gratateple kjerner
2 dl rømme, 2 dl majones, 2 ss sukker, 1 ss sitronsaft
Bladpersille, finhakket
Basilikum, finhakket
800 gr Ørret filet,
1 pk krydderost med urter,
Smør ørreten med krydderost og strø på finhakket urter og stek den i 12 minutter på 200 grader.
Lag dressing av rømme, majones, sukker og sitronsaft.
Ha oppi småbiter med brokkoli, delte druer, finkutta rødløk, rista pinjekjerner og sprøstekt TulipBacon.