Brokkolisalat og ovnsbakt ørretfilet.

Brokkolisalt er godt til det meste.

Husk å bruke godt bacon, helst Tulip ternet bacon, og gjerne det tørrsaltede.

Mmmmmm

Ingredienser:

2 pk Tulip Tørrsaltet bacon terninger,

1 brokkoli, i småbiter

1 rødløk i småbiter

1 pk pinjekjerner

1 pk blå druer

1 pk grønne druer

1 stk gratateple kjerner

2 dl rømme, 2 dl majones, 2 ss sukker, 1 ss sitronsaft

Bladpersille, finhakket

Basilikum, finhakket

800 gr Ørret filet,

1 pk krydderost med urter,

Smør ørreten med krydderost og strø på finhakket urter og stek den i 12 minutter på 200 grader.

Lag dressing av rømme, majones, sukker og sitronsaft.

Ha oppi småbiter med brokkoli, delte druer, finkutta rødløk, rista pinjekjerner og sprøstekt TulipBacon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *