ReinsdyrSkank!

En anbefaling herifra er,  ReinsdyrSkank,
og gled deg til middag etter 2-3 timer!

Nydelig, saftig, mørt og sunt kjøtt, næringsrikt på Omega3 og proteiner!

Krydre skankene med Rosmarin, timian, salt og pepper, brune de i en jernpanne, og legges i en gryte. Oppi gryta har du også grove biter med stangselleri, løk, gulrot som  du bruner først, og ha oppi et laurbærblad, fyll på med viltkraft til kjøttet er dekket. Kok opp og skum godt, må skummes noen ganger iløpet av koketiden.  Ikke la det fosskoke, men mere trekke og småboble litt.
Koketid er ca 2,5 timer, sjekk etter2 timer. Når kjøttet løsner fra beinet er det ferdig!

Tu ut kjøttet og hold varmt mens du lager sausen, kjør kraften med stavmikseren så alt blir glatt, det er nok formye kraft så ta det du trenger over i en mindre gyte, la det koke i 20 minutter , så det får redusert seg litt, ha oppi litt fløte og jevning, smak til med litt salt og pepper!

Lag en luftig og god potetmos med litt kålrot i, kok møre og hell av vannet, ha oppi smør terninger, fløte og Mos med en moser. Når du har ønsket konsistens smak til med salt, hvitpepper og litt revet muskatnøtt!
Urtebakte rotgrønnsaker er digg tilbehør, skjær gulrot, kålrot og sellerirot i terninger eller staver, ha på olje, timian, rosmarin, salt og pepper og bland godt. Bakes på 200 grader i ca 15-16 minutter!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *