Shepherd’s pie variant!

Vi går inn i en tid med mye god, feit mat.
Her kommer en god og mager lunch, kvelds eller middagsrett!

En variant sv Shepherd’s pie, med Tulip Pulled Pork Taco, TulipBacon, løk, hvitløk, gulrot, sellerirot,  pizzasaus og grovhakka tomater!

Start med å legge en pose med Tulip Pulled Pork Taco i en kjele vann og kok opp og trekk i 25 minutter!
Skrell poteter og sellerirot og del i biter og kok møre i usaltet vann!
Del TulipBacon i biter og fres med litt olje, etter litt har du oppi hakket hvitløk og vanlig løk. Når løken er blitt blank ha oppi skivet gulrot og sellerirot biter.
Hell på en boks pizzasaus og en med hakket tomater, krydre med litt Taco krydder, timian, salt og pepper.
La det småputre til kjøttet i ovnen er klar, riv Pulled Pork og bland forsiktig i tomtatsausen!
Når poteter og selleri er møre, hell av vannet, ha oppi fløte og smør , Mos med en moser, når du har en luftig og fin Mos, smak til med salt, pepper og litt muskatnøtt.
Legg kjøttsaus i en form, leg på et lag med potet-selleri Mos og topp med revet ost.

Stek til osten er gylden og det bobler godt i formen!

190 grader i ca 14-17 minutter!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *