Suksess-Kake som er Lavkarbo, glutenfri og sukkerfri!

Reklame | NorSweet

Jada, du leser riktig, lavkarbo, glutenfri og sukkerfri.

Denne er laget med sukker fra Norsweet!

Til en rund form på 24 cm trengs:

BUNN:

5 eggehviter,

80 g NorSweet sukker

200 g malte mandler

1 ts bakepulver

GUL KREM:

5 eggeplommer

1 dl fløte

100 gr Norsweet sukker

150 gr smør

Sett på ovnen 180 grader, gjerne varmluft.

Pisk eggehviter med Norsweet sukker til stiv marengs. Mal mandler og vend inn i marengsen sammen med bakepulver. Smør kakeformen og ha oppi massen, stek i 15-17 minutter, følg litt med. Ta ut og avkjøl.

Ikke ta på den gule kremen før kaken er avkjølt.

Gul krem,

Varm opp eggeplommer, fløte og Norsweet sukker, bruk gjerne en kjele med tykk bunn, og ikke full styrke på varmen, bruk heller litt til, rør hele tiden, til kremen tykner. Når den tykner tar du den av platen og rører inn romtemperert smør, i terninger. Avkjøl i kjøleskapet.

Når den gule kremen er avkjølt og har satt seg, kan du kjøre den med miksmasteren for å få den litt fluffy. Smør på eller fyll i en sprøytepose og dekorer kanen!

Om du vil kan du smelte litt sukkerfri sjokolade og mingle overkaken!

Velbekomme!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *