Tulip Spareribs med Hasselbackt Gulrot!

Hehe, jepp du leser riktig,

Hasselbackte gulrøtter, er ikke bare poteter som kan deles i skiver og bakes!

Og kjære  alle sammen, Tulip Spareribs er på plass i alle Meny butikker nå! Kommer i mange butikker til i uke 17!
Anbefaler deg å teste hasselbackt gulrot til spareribsen, det var en god match!

Slik gjør du;

Skrell gulrøtter og del de i tynne skiver uten å skjære igjennom! Mitt Tips er å legge en spisepinne på hver siden av gulrøttene når di skjærer!

Lag en marinade av

4 ss olje, 2 ss honning, 1 ss sitronsaft, salt og pepper  og bland godt,

Vend forsiktig gulrøttene i dette og bak de på 200 grader i ca 20 minutter! Ta ut formen og øs over marinader 3-4 ganger underveis. Når det er 3-4 minutter igjen strør du over gresskarkjerner og pistasjnøtter.
Grill Tulip Spareribs ute på grillen eventuelt i ovnen samtidig, bruk den vedlagte BBQ Sausen og pensle den på, dette er en vinner , smakene matcher perfekt!

Velbekomme!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *