Mandelpanert Steinbit med digg tilbehør!

En vinner av en deilig fiskemiddag!

Mandelpanert steinbitfilet med stekt TulipBacon, sopp, rødløk og grønne bønner, tilsmakt med hvitløk og friske urter!

Sett på stekovnen på 200 grader!

Skyll fisken i kaldt vann, del et egg og pisk det lett, hakk mandler! Dypp fisken i egget på begge sider også i de delte mandlene. Stekes rask på begge sider i litt olje og smør , krydre med salt og pepper !

Stekes ferdig i 10-12 minutter på 200 grader i ovnen, ta den gjerne ut 2-3 ganger og snu fisken og la over litt av steke skyen! NB Dette er varmt, vær forsiktig!

Når fisken er i ovnen steker du Tulip Bacon terninger i litt olje, tilsetter så delt sopp, soppen trekker til seg mye av stekfettet så pass på at der er nok, ev tilsatt mere før du har oppi rødløk, hvitløk  og grønne bønner og blander godt og steker i 2 minutter. Rett før serveringen har du oppi hakkede friske urter som timian og oregano, krydre med litt salt og pepper!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *