Det trenger ikke være helg for å kose seg, gikk fint idag også, åsså på en mandag! Hehe
Det du trenger er;
2-3 pakker Tulip skivet bacon
1 pk kjøttdeig
1 hvitløk, finkutta
2 rødløk,
Bbq saus
1 egg
1 ss mel
Coleslaw
Pommes bistro
Cheddar ost i biter
Start med på skjøre av topp og bunn på rødløken og ta bort det tørkete lage. Skjær et snitt så du får ut hele ringer, se bilde. Det innerste av løken fin kutter og har oppi kjøttdeigen,
Start med å blande kjøttdeig, egg, mel, Bbq saus, hvitløk,
og litt finkutta rødløk.
Lag en kule av kjøttdeigen og ha en bit cheddar i midten. Leg så kjøttdeig kula inni løkringer.
Kle bomba med 4-5 skiver TulipBacon, og pensle med Bbq saus. Disse skal stekes i ca 25 minutter på 215 grader. Ta de ut 1-2 ganger for å pensle de ekstra. De siste 15 minuttene steker du pommes bistro også. Lag salaten mens dette er i ovnen.
Velbekomme!