Glimrende og artig rett til enhver anledning!
Pizzabunn!
5 dl pizzamel
1/2 pk tørrgjær
2 ss olje
1 ts salt
2 dl lunkent vann
Bland alt og kjør det minst 5 minutter i en kjøkkenmaskin, hev til dobbel størrelse, ca 45 minutter!
Fyll!
150 g Ternet TulipBacon
1/2 løk
1/2 rødløk
1 hvitløk
God Pesto
God pizzasaus
1Brie/Camembert
1dl revet ost
1 egg
sesamfrø
Mens pizzabunnen hever, steker du TulipBacon, løk , rødløk og hvitløk i litt olje, og avkjøler litt!
Del den hevede pizzabunnen i to. Kjevle ut den første til en ring, smør på pesto og pizzasaus på hver halvpart. Sett en Brie/Camembert i midten. Strø så på lettstekt ternet TulipBacon, litt løk og hvitløk. Strø så på litt revet ost. Legg så på den andre delen av pizzabunnen, som også er kjevlet rund i samme størrelse. Klem den litt ned langs kanten på osten og ut til kanten. Feste den godt ytterst, gjerne med den gaffel! Skjør fra osten og ut med 2-3 cm mellomrom, vri de en runde. Pensle med egg of strø over litt sesamfrø. Etterhev i 15 minutter, mens ovnen blir varm. Stekes på 200 grader i 13-15 minutter!
Velbekomne!
Det så vanvittig godt ut. Skal prøves 😍
Ja dette var digg, prøv det!😋😋👌