Reinsdyrfilet med pommes Anna!

Reklame | RørosRein

Så ble det endelig en skikkelig vilt middag på meg, ja selv på en mandag!
Reinsdyr indrefilet fra RørosRein, med ovnsbakte rotgrønnsaker som Polka og gule beter, regnbuerøtter og persillerot, i olje, salt og timian!

Samt pommes Anna.
Skjær poteter i tynne skiver, bland de med smeltet smør, salt, timian og revet parmesan.
Bruk gjerne en Muffins form til å steke de i, dander de fint i formen, topp med litt ekstra revet parmesan.
Stek på 200 grader i ca 20-24 minutter.
Jeg brukte rødvinsaus, freser løk, sopp og hvitløk blankt, heller på med rødvin, ta gjerne et glass til deg selv også! Hehe….
Kok inn til redusert 70%, eller ca 20 minutter, ha oppi litt kraft og kok i 12-15 minutter til, sil den og pisk inn kaldt smør, Smak eventuelt til med litt salt og pepper!
Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *