Fortsatt Gledelig Jul!
Idag tenkte jeg å komme med en fristende rett, som ikke er julemat.
Ostegratinert Nachos chips med tomatsalsa, guacamole og ostsaus som dipp.
Du trenger:
1 pose nachos cips
1 pk Pulled Pork Taco
2 avokadoer
2 beger cherrytomater
2 hvitløks fedd
1 chili, grønn
1 rødløk
ostesus
revet ost
olje
tacosaus
sitronsaft
salt og pepper
Start med å legge Tulips Pulled Pork Taco i en ildfast form og strø over Taco krydder som følger med, 180 grader i 20 minutter, ta ut og riv den.
Legg nachos utover et steke brett, ha på litt tacosaus, revet kjøtt og topp med litt ostsaus og revet ost, gjerne litt finkutta chili over. Gratiner til osten er gylden.
Lag guacamole av 2 avokadoer, 1 hvitløksfedd, 1/2 finkutta rødløk, litt finhakket chili og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Ha alt i en bolle, mos med moser til du får den konsistensen du ønsker. Lag tomatsalsa av delte cherrytomater, finkutta hvitløk, litt chili og litt olje, bland godt, og smak til med salt og pepper.
Velbekomme!