Agurkrull med eggerøre, TulipBacon, kremost, paprika og avokado!

Etter noen dager på reise er det godt å komme hjem igjen, mett og god!

Men mat må’n jo ha hjrmme også, så da ble det en test på Agurkrull fylt med kremost, eggerøre, TulipBacon, paprika og avokado!
Og dette var snadder, strødde litt koriander over til serveringen og soyasaus som tilbehør!

Lag eggerøre av  2 egg med litt salt&pepper, fres litt vårløk i smør og hell på pisket egg og rør til du har en fløyelsmyk eggerøre. Stek biter med TulipBacon i litt olje til de er sprøde og gode.

Skjær sv tuppene på agurken, skjær den så på langs med en ostehøvel eller mandolin.
Ikke bruk den første skiven. Legg agurkskiven litt over hverandre bortover på en fjøl. Når du er ferdig tørker du de godt med papir. Smør på et lag med temperert kremost med urter. Legg så på eggerøre og strø på sprøtt TulipBacon, litt paprika i staver, og noen skiver avokado!
Rull sammen så stramt du klarer. Skjær i tynne biter. Sett frem soyasaus og strø over hakket koriander!
Lavkarbo og Ketolyse vennlig!

Velbekomme!


 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *