Bakt Brie med digg tilbehør!

Fortsatt litt igjen av Påska, og jeg har endel igjen i kjøleskapet mitt, så da ble det litt deilig Brie, varmet i ovnen i 7-8 minutter. Dette kan jo også gjøres ute på grillen, nå som grillsesongen er i gang!

Her ser dere utgangspunkt!

Jeg starter med å steke 1 pakke med TulipBacon i litt olje, så har

jeg oppi rødløksbiter og 1 hvitløk, fin hakka. Dette må surre og steke litt , så har du oppi delte cherry tomater, nøtter som er litt hakka som hasselnøtter, pistasjenøtter, valnøtter og gresskarkjerner. Delte Padron og pærer må også oppi, bland godt. Ha oppi et par ss honning for søtning. Topp det hele med finhakka timian og basilikum, la det småputre i 8-10 minutter!

Gode kjeks, litt vin og en god kveld er sikret!

Egil

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *