Chili Con Carne med Pulled Pork!

Godt med noe småsterkt og varmende idag!

Chili Con Carne med Tulip Pulled Pork.

Del opp grønsaker i biter, Fres løk og hvitløk i olje til de er møre og blanke, ha oppi delt paprika og stangselleri og fres litt til, ha oppi

hermetiske tomater, chilibønner og kraft. Ha oppi en pakke Tulip Pulled Pork, revet og la det småkoke i 10-15 minutter.

Smak til med salt, pepper og kajennepepper før serveringen.

Godt med ris og nachochips til.

  • 1 stk Løk
  • 2 stk Hvitløksfedd
  • 1 stk Rød chili
  • 1 stk Rød paprika
  • 1 stk Gul paprika
  • 1 stk Stangselleri
  • 2 bokser Hermetiske tomater
  • 1 boks Chilibønner
  • 2 dl Kraft
  • Olje, salt, pepper, kajennepepper,

Velbekomme.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *