Tulip har lanser nydelige kjøttfulle Brunsj pølser, og de sto på menyen i kveld!
Hadde de med sprøstekte løkringer, stekte i olje i en gryte, litt ferdig bearnaise som ble lunket i mikroen, syltet rødløk som jeg alltid har i kjøleskapet, og mine hjemmebakte pølsebrød!
Til Pølsebrødene trenger du:
350 g hvetemel,
1 Pk gjær
1 ts salt
1 ts sukker
2 ss olje
25 gr smør
2 dl melk
Smelt smør og bland med melk, få det til 38 grader,
Bland mel, gjør, sukker, salt og olje i en bolle og ha i kjøkkkenmaskinen, kjør i gang og når det er blandet har du oppi lun melk og smør, kjør til elastisk og fin deig, ca 10 minutter!
Dekk til og la den heve i 1 time.
Elt og del i 10-12 emner, kommer an på hvor store pølsebrød du vil ha, trill deigemner til pølser og legg på stekebrett og bakepapir. Etterhev med et klede over i 30-40 minutter.
Før steking pensler du med et lett pisket egg og strø gjerne på litt sesamfrø.
Stekes i 10-12 minutter på 210 grader!
La de avkjøle litt mens du steker løkringer og Brunsj pølser!