Brunsj Pølser med hjemmelagde pølsebrød!

Tulip har lanser nydelige kjøttfulle Brunsj pølser, og de sto på menyen i kveld!

Hadde de med sprøstekte løkringer, stekte i olje i en gryte, litt ferdig bearnaise som ble lunket i mikroen, syltet rødløk som jeg alltid har i kjøleskapet, og mine hjemmebakte pølsebrød!

Til Pølsebrødene trenger du:

350 g hvetemel,

1 Pk gjær

1 ts salt

1 ts sukker

2 ss olje

25 gr smør

2 dl melk

Smelt smør og bland med melk, få det til 38 grader,

Bland mel, gjør, sukker, salt og olje i en bolle og ha i kjøkkkenmaskinen, kjør i gang og når det er blandet har du oppi lun melk og smør, kjør til elastisk og fin deig, ca 10 minutter!
Dekk til og la den heve i 1 time.
Elt og del i 10-12 emner, kommer an på hvor store pølsebrød du vil ha, trill deigemner til pølser og legg på stekebrett og bakepapir. Etterhev med et klede over i 30-40 minutter.

Før steking pensler du med et lett pisket egg og strø gjerne på litt sesamfrø.

Stekes i 10-12 minutter på 210 grader!

La de avkjøle litt mens du steker løkringer og Brunsj pølser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *