Cornflakes panert kyllingfilet!

Et godt tips til en god lunch, lett middag eller raskt kveldsrett!

Kyllingfilet panert i egg og cornflakes, servert med Eplesalat!
Starter med Eplesalaten, så den kan stå å trekke ut litt smaker!

Bland 1 ss majo og 1 ss rømme, ha oppi litt karry, cajennepepper og litt salt, rør sammen!

Fin kutt 1 eple, 1/2 rødløk, 2 stilker stangselleri, 2 cm rød chili, 1 vårløk og ha oppi dressingen, og vend sammen. Er det formye dressing har du oppi mere epler! Ta på lokk og sett til side mens kyllingen tilberedes!

Del kyllingfileten i 3 biter, den litt biten og del fileten i 2! Pisk et egg med litt salt og pepper, ha cornflakes i en skål, knus de litt med hånda de.
Dypp kyllingbitene først i egget så i cornflakesen og videre i en varm stekepanne med smør, brun på begge sider og senk varmen. Snu ofte så ikke cornflakesen blir brent!

Ta fram Eplesalaten, tallerkner og server maten!

PS. Denne salaten passer til det meste av grillmat!!

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *