Gratinerte pommes frites og blåskjell!

Lørdagskveld og man drar på litt ekstra til middag og litt ekstra kos!
Damper blåskjell i hvitløk, chili, rødløk og fersk ingefær, og litt hvitvin! Strø på finhakket persille rett før servering!

UrteAioli,

Ha alt, temperert, i en sylinderformet bolle, som er smal og at stavmikseren går akkurat nedi.

3 dl nøytral olje

1 egg

1 hvitløks fedd

1 ss sennep

1 ts salt

finhakket urter som persille, basilikum, timian eller oregano.
Sett stavmikseren i bunnen av sylinderen og start med full fart, løft sakte opp, og Vipps er UrteAioli ferdig!

Stek pommes frites i ovnen, nesten ferdig, samtidig steker du TulipBacon i litt olje i en jernpanne.
Ta ut pommes fritesen, strø på revet ost, finkutta vårløk og lett stekt TulipBacon.

Sett inn i ovnen igjen med grill elementer på, gratiner. Følg godt med så det ikke blir brent!

Server når alt er varmt!

2 thoughts on “Gratinerte pommes frites og blåskjell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *