Lørdagskveld og man drar på litt ekstra til middag og litt ekstra kos!
Damper blåskjell i hvitløk, chili, rødløk og fersk ingefær, og litt hvitvin! Strø på finhakket persille rett før servering!
UrteAioli,
Ha alt, temperert, i en sylinderformet bolle, som er smal og at stavmikseren går akkurat nedi.
3 dl nøytral olje
1 egg
1 hvitløks fedd
1 ss sennep
1 ts salt
finhakket urter som persille, basilikum, timian eller oregano.
Sett stavmikseren i bunnen av sylinderen og start med full fart, løft sakte opp, og Vipps er UrteAioli ferdig!
Stek pommes frites i ovnen, nesten ferdig, samtidig steker du TulipBacon i litt olje i en jernpanne.
Ta ut pommes fritesen, strø på revet ost, finkutta vårløk og lett stekt TulipBacon.
Sett inn i ovnen igjen med grill elementer på, gratiner. Følg godt med så det ikke blir brent!
Server når alt er varmt!
Dette ser skikkelig digg ut 😉
Takk for det, Thomas ! 😋😋👌