Grillet Dorade med Brokkolisalat!

Endelig ble grillen fyret opp, og for en start.

Helgrillet Dorade, fylt med smør, sitron og frisk timian.

Tilbehør ble en digg brokkoilisalet:

Jeg brukte,

1/2 brokkoli fin kutta, rista pinjekjerner, hakkede valnøtter, finkutta løk, granateplekjerner og Tulips Tørrsaltet bacon.

Start med å steke baconet i litt olje, sett til side når det er ferdig.

Lag dressing av 1 dl majones, 1 ss sukker og 1 ss epleeddik.

Ha oppi de andre ingrediensene og baconet og gjerne baconfettet også, og bland godt.

Grill Doraden, gjerne i en grillrist, i 4-5 minutter på hver side, rens fisken og del ut nygrillet fisk til gjestene.

Velbekomme!

 

PS.Alltid en selfie når det grilles! 😜💫💫

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *