Panna Cotta med rørte bringebær og……..

Som jeg pleier å si,

Panna Cotta har du godt’a!

Enkel og digg dessert eller bare til litt kos eller bare  til kaffen en ettermiddag!
Min variant en enkel vanilje Panna Cotta, og med ferske bringebær kjørt med melis også toppet med Sprøstekt TulipBacon smurt med smektet sjokolade og dyppet i fin malte peanøtter!
Skikkelig digg og gode smaker som matcher!
Vanilje Panna Cotta:

4 dl fløte

1 dl h melk

90 g sukker

2 gelatinplater

1 vaniljestang

Bløtlegg gelatinplater i 10 minutter. Del vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Ha fløte, melk, sukker, vaniljestangen og vaniljefrø i en kjele og kok opp, la det stå å trekke etter oppkok i 10 minutter. Klem av vannet på gelatinplatene og la de smelte i den varme fløtemelken, rør til du er sikker på at de er smeltet!
Sil blandingen over i rene serveringsglass, og la de stå minst 4 timer kjølig, gjerne over natten.
200 gram friske bringebær kjøres med 1 ss sitronsaft og 80 gr melis!

Serveres med sprøstekt TulipBacon som avkhøes og smøres med smeltet sjokolade og dyppes i malte peanøtter!
Velbekomme!

Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *