Pulled Chicken med ris og aprikossaus!

Rask, enkelt og skikkelig godt, like godt i hverdagen som helgekos!

Tulips Pulled Chicken, kokt ris, råstekte grønsaker som sopp, gulrot, sukkererter og litt grønnkål, og en pakke Tulip’s Tørrsaltet bacon terninger!  Og et glass med aprikossyltetøy!

Sett inn Pulled Chicken i ovnen i ca 20 minutter, 180 grader! Når den er ferdig har du oppi en ss Aprikossyltetøy og river den forsiktig.
Stek en pakke Tulip Tørrsaltet bacon terninger i litt olje, ha oppi litt delt sopp i biter. Når det er stekt litt har du oppi litt fra grønnkål miksen, og krydrer med litt pepper, ikke stek forlenge da blir de for mye stekt!
Serveres med nykokt ris og litt ekstra aprikossyltetøy.
Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *