Farsekaker med bacon!

Deilige farsekaker fylt med Tørrsaltet TulipBacon terninger, smørstekte rosenkål og soppstuing!

Del TulipBacon i mindre biter, har du kjøpt skiver del de på langs også i fine småbiter! Ha nok bacon i biter og bland med medisterfarse eller Julefarse som det er mye av i butikkene nå. Form til store karbonader og stek i smør på begge sider, senk temperaturen litt og etterstek til de er gjennomstekt.

Rens rosenkålen og stek de i godt smør til de er møte, krydre med grovmalt pepper!

Del sopp, rødløk og litt hvitløk i biter og stek i smør. Krydre med salt og pepper, når de er brune og møre har du oppi to ss med Creme fraîche og blander godt, smak og juster eventuelt med mere salt og pepper!
Raskt, godt og meget enkelt!
Egil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *