Spareribs med digg tilbehør!

Vi er inne i sesongen for grilling nå, og her kommer det digg tilbehør til grillet Tulip Spareribs!
Del rosenkål i to, del en rødløk i to og skjør i skiver, ha klart pinjekjerner og granateplekjerner. Du trenge også godt smør, flytende honning og litt salt!
Grill Tulip Spareribs på grillen, ca 20-25 minutter og bruk Bbq sausen som følger med.
Lag tilbehør på grillplaten eller i en stekepanne.
Brun godt smør, stek rosenkålen med snittflaten ned, legg på rødløk skivene. Hell på 1-2 ss honning og senk varmen litt, la honningen fordele seg på stekeplaten slik at den trekker seg inn i rosenkålene. Vend litt forsiktig og stek alt på begge sider, ha på pinjekjerner og granateplekjerner og krydre med litt salt! Topp gjerne med litt frisk koriander rett før serveringen!
Egil

Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *