BaconMajones, krabbe og salat!

Står du fast, er litt matlei eller ønsker å prøve noe nytt?

Så prøv denne retten!
Brioche hamburgerbrød med TulipBacon majones, med krabbekjøtt fra håndrensede krabber og en digg salat med mange, avokado, hvitløk og rødløk!

Start med å lege TulipBacon majones!

Stek en pakke med Tørrsaltet TulipBacon terninger i litt olje på medium varme, bruk litt tid, de skal bli sprø og god, og oljen skal ha litt bacon smak!

Sett til avkjøling, og la oljen renne til den ene siden!

Når BaconOlje er kald blander du den med rapsolje til du har 2 dl! Ha det i et smalt litersmål sammen med et temperert egg, litt salt, litt basilikumblader og halvdelen av de sprø baconterningene.
Sett stavmikseren i bunnen og start den på full styrke og løft sakte opp, og etter 5 sekunder har du en nydelig BaconMajones!
Salat, Del mango, avokado i småbiter og bland med finkutta hvitløk og rødløksbiter, ha på litt olje og urtesalt!
Smør Brioche brødene med et godt lag BaconMajones og strø på litt av de sprøstekte bacon terningene, fordel krabbekjøtt på begge brødene og topp med litt BaconMajones og resten av de sprøstekte Tulip bacon bitene!

Serveres med den nylagede salaten!

 

Velbekomme!

Egil

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *