Jeg tar seibiff med løk til nye høyder!

Seibiff har vært og er fortsatt god Norsk tradisjons mat, idag knallet jeg til med en oppgradert versjon, og dette til og med på en lørdagskveld!
Men dette var snadder, skikkelig godt, må bare anbefale dette til alle sammen!

For til uken, da lanseres Ternet Tørrsaltet TulipBacon i NorgesGruppen sine butikker, og for et fantastisk produkt vi har fått med oss på reisen videre!
Man steker, i smør,  litt Tørrsaltet TulipBacon med løk og delte rosenkål, krydrer med pepper, og lar det surre og steke i 8-10 minutter!

Seifileten dyppes i egg og stekes i smør, krydres med salt og pepper. Steketid er ca 7-8 minutter !

Jeg hadde ikke behov for poteter, men det går fint å ha med de også!
Velbekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *